Banánovo-kokosové muffiny se zmrzlinou - bezlepkové

Ingredience:
- Schnitzer BIO muffiny vanilkové, bez lepku (2 balení)
- 1 banán
- 1 polévková lžíce citronové šťávy
- 1 čajová lžička cukru
- 1 čajová lžička strouhaného kokosu
- 1 slazený jogurt
- 5 mražených jahod (připravte 1 den předem*)
- Práškový cukr
Postup:
- *Den předem nakrájíme jahody a zmrazíme je (pokládáme vedle sebe tak, aby se daly snadno oddělit).
- Další den vyjmeme jahody z mrazničky a rozmixujme je s oslazeným jogurtem, čímž získáme zmrzlinovou strukturu.
- Nakrájíme banán na plátky a posypeme citronovou šťávou. Osmahneme na pánvi se lžící cukru, dokud nebude banán měkký. Poté vidličkou rozmělníme do džemové konzistence. Necháme vychladnout a přimícháme nastrouhaný kokos.
- Bezlepkové muffiny uprostřed otevřeme a naplníme je banánovo-kokosovým džemem. Posypeme trochou práškového cukru a servírujeme s jahodovou zmrzlinou.
Ingredience z e-shopu
Dočasně vyprodáno
63,91 Kč
Štítky: