Loading...

Bezlepkové špagety se špenátem a řeřichovým dipem

Bezlepkové špagety se špenátem a řeřichovým dipem

Ingredience:

  • 250 g Baby špenátu
  • 200 g hrášku (např. zmrazeného)
  • 1 svazek jarní cibulky
  • Olej na smažení
  • Sůl pepř

Pro dip

  • Čerstvá řeřicha z jedné vaničky
  • 250 g sójového jogurtu,
  • Čerstvá citronová šťáva
  • Bezlepkový zeleninový vývar v prášku

Příprava:

  1. Dip: Nůžkami ostříhejte řeřichu, smíchejte se sójovým jogurtem a dochuťte solí, pepřem, citronovou šťávou a zeleninovým vývarem.
  2. Dejte vařit těstoviny podle pokynů na obalu v dostatečném množství vroucí osolené vody, až do stavu al dente.
  3. Mezitím podle potřeby omyjte špenát a jarní cibulku. Špenát nakrájejte nahrubo. Cibulku rozkrojte na třetiny a podélně nakrájejte na tenké proužky.
  4. Na rozehřátém oleji lehce osmahněte cibulku, přidejte špenát a hrášek, a krátce orestujte (pokud používáte mražený hrášek, restujte dokud nebude měkký). 
  5. Scezené těstoviny přidejte k zelenině a promíchejte.
  6. Podávejte s řeřichovým dipem.

Ingredience z e-shopu

Štítky:

Certifikáty a podobné dokumenty ke stažení
Nakupte si podle kategorií, výrobců či diet, a to velmi rychle
Zboží Vám doručíme až ke dveřím, nebo na odběrné místo
Každý týden nové recepty pro zpestření vašeho jídelníčku
Sledujte nás
Volejte
+420 608 265 473
Pište
Poradna, objednávky a reklamace
Zpravodaj na e-mail

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů